Üniversitemiz plaj voleybol takımları kazandıkları madalyaları Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye takdim etti
  |   |

28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonasında, zorlu rakiplerini geride bırakarak şampiyonayı birinci sırada tamamlayan Üniversitemiz Kadın Plaj Voleybolu Takımı ile aynı şampiyonada erkekler kategorisinde üçüncü olan Erkek Plaj Voleybolu Takımımız Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi 1 Ekim 2018 tarihinde ziyaret etti.
Plaj voleybolu takımlarımız Rektör Yardımcımız ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gümüş ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, aldıkları madalyayı Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye takdim etti.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, elde ettikleri bu başarıyla ülkemizi 2019'da Slovenya'da gerçekleşecek olan Avrupa Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan kadın voleybolcularımızı ve üçüncü olan erkek voleybolcularımızı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
link

Haber: Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ||  basin.cbu.edu.tr ||  basin@cbu.edu.tr ||  0236 201 10 70 ||  0236 201 10 71
 Okunma Sayısı:  1039